top of page

Schoonheidssalon hoorn, ayurveda, raindrop therapie, balance breathing, ontspanning, vera koning, veerskracht

Raindrop

Bij de oude Lakota indianen was het traditie jaarlijks naar het noorden van Canada te reizen om getuige te zijn van Aurora Borealis, het noorderlicht. Volgens de legende staken de leden van de stam hun handen en armen uit naar de nachtelijke hemel terwijl ze diep de helende kracht van het dansende licht inademden. Kracht waardoor verschillende mensen genazen van hun aandoeningen. De werking is gebaseerd op het veronderstelling dat het noorderlicht het zenuwstelsel opent en activeert om te helen.

schoonheidssalon hoorn, ayurveda, raindrop therapie, balance breathing, vera koning, gezichtsbehandeling, ontspanning

Toen er grenzen ontstonden tussen Canada en de Verenigde Staten, en de Indianen niet meer vrij konden reizen, raakten ze verstoken van de helende werking van het noorderlicht. Om toch de grote voordelen te ervaren ontwikkelden de Indianen een techniek die de helende werking van noorderlicht imiteert. Deze techniek maakt gebruik van plantengeneeskunde in combinatie met een veerachtige beweging van de vingernagels over de huid die de elektrische energie in het lichaam activeert. Op basis van deze kennis en techniek is de Raindrop Therapie ontwikkeld.


Etherische oliën.


Voor het pure effect is het gebruik van zuiver etherische oliën van groot belang. Ik maak dan ook voor deze behandeling gebruik van oliën die rechtstreeks komen van de biologische kweekers en die geen onnodige bewerking hebben ondergaan.

Voor wie is Raindrop Therapie?

Voor iedereen die gezond is biedt Raindrop Therapie een uitstekende manier om je welzijn te ondersteunen en heerlijk te ontspannen.
Mensen met verschillende lichaamelijke klachten/problemen, kunnen baat hebben bij de Raindrop Therapie.

bottom of page